• I CREATE AWESOME PICTURES!
 • I'm a designer
 • I love to Design

A siker célkitűzésen múlik, minden más csak körítés.
Brian Tracy

Tovább

Rólam

A nevem Szeiner András. Ez az oldal pedig általam szerkesztett portfólió- és bemutatkozó oldalam, melyen elsősorban munkáimmal és szakmai tevékenységemmel ismerkedhet meg. Iskolámat Győrben illetve Budapesten végeztem (Műszaki Informatika Multimédia szakon). Gyerekkorom óta vonzott a művészet világa. Időm legnagyobb részét is rajzolással töltöttem. Később megismerkedtem a számítógépes grafikával, ami teljesen magával ragadott. Imádom a munkámat, ami a hobbim is egyben. Próbálom a lehető legjobbat kihozni magamból. Időt és energiát nem sajnálva mindig arra törekszem, hogy a lehető legtökéletesebb végeredmény születhessen meg. Munkáimban a minőségre, szakmaiságra helyezem a hangsúlyt. Az ügyfeleim igényeit maximálisan szeretném kielégíteni, és örömmel tölt el, amikor elégedettek azzal, amit alkottam nekik. Nem szeretném tovább fényezni magam, viszont szeretném, ha munkáim az Ön tetszését is elnyernék!

Brief

Igényfelmérés. Első lépésben átbeszéljük az elképzeléseket.

Árajánlat

Következő lépésben árajánlatot adok a munkára, majd megkezdődik a tervezés.

Tervezés

A brief alapján összeállítom a látványterveket. Megbeszéljük az esetleges változtatásokat. Két-három finom módosítási kör még belefér.

Átadás

A végső terveket a kért formátumban átadom.

Mit csinálok?

Jelenleg szabadúszóként dolgozom. Egyedi megrendelések teljesítését szívesen vállalom. Kedvenc területem az illusztráció, retusálás. Főbb tevékenységi köreim közé tartozik az illusztrációkészítés, csomagolástervezés, valamint reklám grafika. De ezen kívül más típusú grafikai munkához is volt már szerencsém.

Szolgáltatások

A magánszférában illetve az üzleti életben is, a sikerek eléréséhez az első benyomás meghatározó. Ekkor dől el a felek további együttműködése. Lehet szüksége akár illusztrációra, termékcsomagolásra, reklámgrafikára, vagy egyéb grafikai tervezésre, mindig az egyedi és minőségi megvalósításra törekszem. A megvalósításhoz szükséges háttér információk ismeretében, a legjobb tudásom szerint igyekszem megvalósítani, amit a megrendelő megálmodott. Szolgáltatásaim célja, hogy az Ön vállalkozásának professzionális megjelenést biztosítsak.

Lépjen velem kapcsolatba!

Küldjön üzenetet!

  NÉV (Kötelező)

  EMAIL (Kötelező)

  TÁRGY

  ÜZENET

  ++3630 440 32 53

  9322 RÁBATAMÁSI, PETŐFI SÁNDOR UTCA 23, MAGYARORSZÁG

  szeiner@szeinerdigitalart.hu